Ga naar Homepagina
Anja van de Pol

Mediation en vertrouwenspersoon

Conflictcoach Ede

Onenigheid? Schakel een conflictcoach in Ede in

Komt u in een conflictsituatie terecht, dan kan dit nadelige gevolgen hebben voor uw gezondheid en welzijn. Stress, slapeloosheid en spanning kunnen ervoor zorgen dat u ziek wordt. Voorkom deze problemen en schakel op tijd hulp in. Ik kan u hierbij helpen. Mijn naam is Anja van de Pol en als conflictcoach in Ede kan ik u begeleiden wanneer u betrokken bent bij een conflict of geschil. Ik help u om meer inzicht te krijgen in de ontstane situatie, zodat u deze duidelijkheid kunt gebruiken bij het oplossen van het conflict.

De benadering van een conflict bemiddelaar in Ede

Als conflict bemiddelaar in Ede kan ik u bijstaan in conflicten die ontstaan zijn binnen families en relaties, maar ook bij arbeidsconflicten, samenwerkingsgeschillen en problemen tussen u en uw buren. Een conflict is immers al vervelend genoeg, maar uiteraard wilt u niet dat dit ook nog verder escaleert. Door met een conflictcoach op een andere manier naar het geschil te kijken, ziet u onverwachte mogelijkheden en krijgt u inzicht in hoe de situaties is ontstaan én opgelost kan worden. Zorg dat problemen niet uit de hand lopen en kies bijtijds voor mijn hulp als conflictcoach in Ede.


Zie ook: Mediator Amersfoort en Mediator Arnhem

Individuele begeleiding door conflictcoach in Ede

In tegenstelling tot mediation is conflictcoaching een individueel traject. Als conflictcoach in Ede help ik u met het verkrijgen van inzicht in de conflictsituatie. Hierbij kijken we samen naar hoe het geschil in ontstaan, maar ook leer ik u om onbevooroordeeld te kijken naar uw eigen positie binnen het conflict. Hoe heeft u gereageerd hierin en welke houding neemt u aan naar de tegenpartij? Deze manier van coaching verschaft u duidelijkheid en dit biedt ruimte aan de creativiteit die nodig is om het conflict op te lossen.

Ervaren conflict bemiddelaar in Ede helpt u verder

Wilt u gebruik maken van de diensten van een conflict bemiddelaar, dan bent u in Ede en omgeving bij mij aan het juiste adres. Als teamleider, locatiemanager en ondersteuner van cliëntenraden in de zorgsector heb ik jarenlang te maken gehad met het oplossen van geschillen en het begeleiden van mensen die in conflictsituaties waren verzeild. Ik weet dus precies hoe lastig dit soort situaties kunnen zijn, maar ik weet ook als geen ander hoe hier op een goede manier mee om kan worden gegaan. Als conflictcoach in Ede help ik u graag verder.