Ga naar Homepagina
Anja van de Pol

Mediation en vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon Ede

Vertrouwenspersoon in Ede staat klaar voor uw organisatie

Bent u op zoek naar een vertrouwenspersoon in Ede of omgeving voor uw organisatie? Ik kan u hiermee helpen. Mijn naam is Anja van de Pol en ik ben als LVV erkend vertrouwenspersoon de aangewezen persoon om opvang en begeleiding te bieden aan medewerkers die te maken hebben (gehad) met seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten of discriminatie op de werkvloer. Bovendien kan ik u als werkgever adviseren over het beleid ter voorkoming van psychosociale arbeidsbelasting en help ik u met het informeren van medewerkers over dit onderwerp.

Het advies van een vertrouwenspersoon in Apeldoorn

De regio waarin ik werk is breed, dus als vertrouwenspersoon kom ik ook in Apeldoorn, Arnhem en indien gewenst zelfs in de rest van ons land. U kunt mij dan ook inzetten als invaller wanneer uw vaste vertrouwenspersoon afwezig is, bijvoorbeeld in de vakantieperiode of door ziekte. Dankzij mijn jarenlange ervaring als teamleider, locatiemanager en ondersteuner van cliƫntenraden in de zorg weet ik precies hoe belangrijk het werk van een vertrouwenspersoon is. In Ede en de rest van Nederland help ik u dan ook graag met het belangrijke onderwerp van psychosociale arbeidsbelasting.


Zie ook: Conflict bemiddeling Arnhem en Conflict bemiddeling Ede

Deskundige hulp van vertrouwenspersoon in Ede

Wist u bovendien, dat u als werkgever volgens de Arbowet verplicht bent om een beleid met betrekking tot psychosociale arbeidsbelasting te voeren? In dit beleid legt u vast wat u als werkgever doet om een gezonde werksfeer te bevorderen. Uiteraard kan het voor als werkgever lastig zijn om dit goed te regelen, bijvoorbeeld omdat het u ontbreekt aan de benodigde kennis hierover. Als vertrouwenspersoon in Ede kom ik u hierbij dan ook graag assisteren, zodat dit onderwerp goed wordt vastgelegd in het beleid van uw organisatie. Het is immers belangrijk dat afspraken hierover bij iedereen bekend zijn.

Een vast vertrouwenspersoon in Apeldoorn

Heeft u nog geen vertrouwenspersoon binnen uw organisatie, dan is het mogelijk om mij als vaste vertrouwenspersoon te verbinden aan uw bedrijf. Dit biedt u vele voordelen, want op die manier kunt u altijd een beroep doen op uw expertise en sta ik voor uw werknemers klaar om hen te helpen wanneer zij dit nodig hebben. Als vertrouwenspersoon werk ik in Ede en Apeldoorn, maar ook in een andere regio indien dit gewenst is. Neem contact met mij op om te bespreken wat ik voor u met mijn dienstverlening kan betekenen.